Eveniment

Măsuri fără precedent anti-COVID în oraşul Blaj: Circulaţia maşinilor este interzisă între 1 şi 2 mai

Măsuri fără precedent anti-COVID în oraşul Blaj:...

Autor: Andreea Tobias

30.04.2020, 12:13 17259

Oraşul Blaj a interzis circulaţia maşinilor şi a motocicletelor în zilele de 1 şi 2 mai, pentru a preveni răspândirea coronavirusului. Amenzile pentru cei care nu respectă măsura sunt între 100 şi 500 de lei.

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă Blaj a aprobat joi instituirea unor restricţii de circulaţie a autovehiculelor, maşinilor, auto-utilitarelor şi motocicletelor în oraşul Blaj pentru zilele de 1 şi 2 mai 2020, pentru prevenirea şi limitarea infecţiilor cu noul coronavirus.

Nerespectarea acestei hotărâri se sancţionează cu avertisment sau cu amendă contravenţională în cuantum de la 100 lei la 500 lei.

Astfel, va fi interzisă circulaţia tuturor autovehiculelor în zilele de 1 mai şi 2 mai, între orele 7:00 şi 19:00.

Excepţie fac: vehiculele care fac livrări pentru societăţi, cele aflate în tranzit prin municipiul Blaj, cu condiţia să tranziteze oraşul fără oprire programată, cele aparţinând persoanelor cu domiciliul sau reşedinţa în Blaj care se reîntorc în oraş din alte destinaţii, cele care merg în interes de serviciu la Blaj, cele care duc persoane cu urgenţe medicale sau pentru căsătorie, deces, etc).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO