Eveniment

Marea curăţenie de după deszăpezire începe săptămâna aceasta în Capitală

Marea curăţenie de după deszăpezire începe săptămâna aceasta în Capitală

Foto: Silviu Matei

Autor: Andreea Neferu

12.03.2012, 18:49 665

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a convocat astăzi comandamentul pentru curăţenia de primăvară, ce urmează după ce au fost finalizate operaţiunile de deszăpezire.

"Am convocat astăzi toţi factorii responsabili cu aplicarea programului de curăţenie în Capitală. În primul rând, am cerut în mod expres operatorilor de salubrizare din toate sectoarele să elimie depozitele necontrolate de deşeuri menajere. Inspectorii Primăriei au identificat zonele cu probleme şi le-am cerut salubrizatorilor ca, în cel mai scurt timp, să elimine mizeria de pe străzi, să spele arterele şi trotuarele. De asemenea, am solicitat să se acţioneze cu prioritate pentru îndepărtarea desenelor grafitti de la baza clădirilor de pe marile bulevarde, precum şi a afişelor lipite pe stâlpi şi în staţiile RATB", a spus Oprescu. El a precizat că a început reabilitarea arterelor pe care au apărut gropi şi a cerut Administraţiei Străzilor să verifice şi să reabiliteze semafoarele, marcajele degradate.

În urma zăpezilor din această iarnă, 111 străzi din Capitală trebuie reparate şi peste 200 de gropi trebuie acoperite.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO