Eveniment

Mândruţescu: Vehicularea numelui meu pentru funcţia de premier mă onorează, dar este o speculaţie

Mândruţescu: Vehicularea numelui meu pentru funcţia de premier mă onorează, dar este o speculaţie

Sorin Mândruţescu, şeful Oracle România

Autor: Razvan Craciun

28.03.2011, 23:50 67

Directorul general al Oracle Ro­mânia Sorin Mândruţescu susţinecă vehicularea numelui său pentru poziţia de prim-ministru este ospeculaţie.

"Legat de vehicularea numelui meu pentru poziţia deprim-ministru, pot preciza că o încadrez la speculaţii. Măonorează, dar rămâne o speculaţie. În acelaşi registru s-au plasatşi speculaţiile neconfirmate de nu­mire mea ca şi ministru alcomu­nica­ţiilor anul trecut", a afirmat ieri Mândruţescu.

Numele directorului general al Oracle România a fost vehiculatrecent în presă pentru ocuparea funcţiei de prim-ministru în cazuldemisiei lui Emil Boc.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat săptămâna trecută laRealitatea TV că, dacă se pierde majoritatea în Parlament, soluţiape care o va propune clasei politice va fi un premier independent,rămânând de văzut dacă partidele vor accepta.

În luna februarie surse democrat-liberale au declarat că dindiscuţiile preşe­dintelui Traian Băsescu cu reprezentanţii PDL areieşit posibilitatea înlocuirii premierului Emil Boc, o variantă,susţinută de şeful statului, fiind numirea unui premierindependent.

În acest context, presa a vehiculat la acea dată mai multe nume,cum ar fi Mugur Isărescu, Mihai Tănăsescu, Cristian Popa sau CălinGeorgescu.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO