Eveniment

Mall de 10 mil. euro in Baneasa

08.10.2004, 00:00 50

Compania Jolie Ville Invest Srl, detinuta de grupul egiptean de investitii HKS, a investit 10 milioane de euro intr-un complex comercial de tip mall - Jolie Ville Galleria, ce va fi deschis oficial astazi in zona Baneasa din nordul orasului, in apropiere de Gradina Zoologica.
Complexul comercial, structurat pe trei niveluri (parter + doua etaje) ocupa o suprafata construita de 14.000 de metri patrati, suprafata inchiriabila fiind, potrivit reprezentantilor companiei, de 5.500 de metri patrati.
Proiectul Jolie Ville Galleria a fost inceput anul trecut, obiectivul fiind, potrivit reprezentantilor companiei, realizarea unui centru comercial destinat cu precadere persoanelor cu venituri ridicate care locuiesc in cartierele rezidentiale dezvoltate in ultimii ani in zona Baneasa.
Jolie Ville Galleria include magazine de imbracaminte si incaltaminte, un supermarket Primavera, un cinematograf Glendale si zona de restaurante si cafenele. Tot luna aceasta va fi deschis si cel mai mare complex comercial de tip mall de pe piata romaneasca, Plaza Romania. Acesta a fost dezvoltat de compania Anchor Grup, membra a grupului turcesc Fiba si a implicat investitii de peste 35 de milioane de euro.
Grupul HKS, are activitati in domeniul turismului, al gazelor naturale si petrolului, constructiilor si a infrastructurii. HKS este, de asemenea, proprietarul a trei hoteluri de cinci stele din statiunile Sharm El-Sheikh si Luxor. Unitatile sint operate sub marca Jolie Ville, detinuta de grup si partenera operatorului de hoteluri Movenpick din Elvetia.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO