Eveniment

Majorare de capital la Lindab cu 2,2 mil. euro

13.05.2004, 00:00 11

Actionarul unic al producatorului de profile de tabla si tubulatura de ventilatie Lindab SRL, grupul suedez Lindab AB, a decis, recent, sa majoreze prin aport in numerar capitalul social al subsidiarei din Romania cu 90,6 miliarde lei (2,2 milioane euro), pina la 160,6 miliarde lei.
Operatiunea vizeaza sustinerea investitiilor pe care societatea intentioneaza sa le realizeze in perioada urmatoare.
Grupul Lindab, prezent in peste 25 de tari, a intrat pe piata romaneasca la sfirsitul anului 1994, iar in luna decembrie 2001 a deschis o fabrica de profile din table subtiri si tubulatura de ventilatii.
Pina in prezent, Lindab a investit 3,5 milioane euro in Romania. Pentru fabrica detinuta in Bucuresti si amenajarea de birouri si platforme de depozitare au fost alocate doua milioane de euro, in timp ce liniile de productie au necesitat fonduri de un milion de euro.
Investitiile in Romania vor continua cu achizitia de noi linii de productie si cresterea capacitatii de depozitare prin extinderea platformei actuale, sustin reprezentantii societatii. Mediafax

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO