Eveniment

Linii de finanţare de la UE. Se deschide linia de finanţare pentru managementul deşeurilor din PNRR, după amânări de doi ani. Alocarea totală a programului este de 220 mil. euro, mai mică cu 60 mil. euro faţă de alocarea anunţată iniţial.

Linii de finanţare de la UE. Se deschide linia de...

Autor: Răzvan Botea

22.01.2024, 08:30 2652

Se deschide linia de finanţare pentru manage­mentul deşe­urilor din PNRR, după amâ­nări de doi ani, cu o aolcare totală a programului este de 220 mil. euro, mai mică cu 60 mil. euro faţă de alocarea anunţată iniţial. 

„Amânat şi întârziat de aproximativ doi ani, mana­gementul deşeurilor este una dintre cele mai aşteptate scheme de finanţare de către companiile care doresc să investească în fabrici de reciclare. Bugetul intiţial a­nun­ţat se ridica la peste 280 mi­lioane euro, însă alo­carea din prezent a scăzut la circa 220 mil. euro”, spun re­pre­zentanţii REI Finance, com­panie de consultanţă pen­tru accesarea de fonduri europene.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO