Eveniment

Leonardo Badea, preşedintele Comisiei de Buget Finanţe din Camera Deputaţilor, este propunerea lui Liviu Dragnea pentru funcţia de preşedinte al ASF

Leonardo Badea, preşedintele Comisiei de Buget Finanţe...
15.05.2017, 22:37 147

Liviu Drgnea, preşedintele PSD, pricipalul partid de guvernământ, a declarat luni că îl va propune pe Leonardo Badea, preşedintele Comisiei de Buget Finanţe din Camera Deputaţilor, la conducerea ASF, în locul lui Mişu Negriţoiu.

“Cred că e o persoană foarte bună şi eficientă”, a declarat luni Dragnea la Alexandria.

El a menţionat că speră ca Leonardo Badea să nu se supere pentru această numire întrucât află de la mine acest lucru.

"La preşedinte am în vedere un coleg. Cred că o persoană foarte bună şi eficientă acolo poate să fie Leo Badea, care este preşedintele Comisiei de buget finanţe din Camera Deputaţilor. Să nu mă înjure sau măcar să nu mă înjure public că află de la mine asta. Sper să fie de acord. Eu îl voi propune. Îi voi propune asta", a declarat Liviu Dragnea la Alexandria, completând că manadatul este până în toamna anului viitor.

Contactat de agenţia de presă MEDIAFAX, Leonardo Badea a declarat că nu a avut o discuţie cu preşedintele PSD pe această temă şi că va face declaraţii abia după ce va vorbi cu Liviu Dragnea.

Plenul reunit al Senatului şi Camerei Deputaţilor a votat, joi, cu 238 voturi "pentru" şi niciun vot "împotrivă", revocarea lui Mişu Negriţoiu de la şefia ASF.

Leonadro Badea, 42 de ani, este deputat PSD de Dâmboviţa, fiind la al doilea mandat de parlamentar.

El este licenţiat în Finanţe, Asigurări, Burse şi Bănci şi doctor în economie, în domeniu contabilitate.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO