Eveniment

Înfrângere drastică pentru Simona Halep în turul doi al turneului de la Wuhan

Înfrângere drastică pentru Simona Halep în turul doi...

Autor: Denis Şchiopu, Mediafax

26.09.2017, 13:33 179

Halep, care va împlini miercuri 26 de ani, a fost învinsă de adversara sa cu şase ani mai tânără, la capătul unui meci care a durat o oră şi 12 minute.

De-a lungul partidei, Halep a servit doi aşi, a comis două duble greşeli şi a avut procentaje de reuşită la serviciu de 53 la sută cu prima minge şi 11 la sută cu cea de-a doua. Românca şi-a cedat serviciul de şase ori şi a reuşit doar două break-uri.

Pentru Simona Halep este cel de-al treilea eşec suferit la rând, după înfrângerile cu Garbine Muguruza şi Maria Şarapova, din finala competiţiei de la Cincinnati, respectiv primul tur al turneului de la US Open.

România a rămas, astfel, fără nicio jucătoare în competiţia de la Wuhan. Sorana Cîrstea a fost eliminată, de asemenea, în turul secund, de jucătoarea chineză Qiang Wang, scor 3-6, 3-6, în timp ce Monica Niculescu a pierdut în faţa olandezei Kiki Bertens, scor 2-6, 1-6, în runda inaugurală.

În optimi de finală, Kasatkina o va întâlni pe compatrioata Ekaterina Makarova, locul 35 WTA.

Prezenţa în turul al doilea al probei de simplu este premiată la Wuhan cu 14.265 de dolari şi 60 de puncte WTA. Calificarea în optimi de finală este recompensată cu 27.790 de dolari şi 105 puncte.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO