Eveniment

Încă trei persoane au murit din cauza coronavirusului în România

Încă trei persoane au murit din cauza coronavirusului...

Autor: Laura Buciu

24.03.2020, 21:41 1655

Încă trei persoane au murit din cauza coronavirusului, pe teritoriul României, au anunţat, marţi seara, reprezentanţii Grupului de Comunicare Strategică. Este vorba de trei persoane internate la Spitalul din Suceava, între ele şi un bărbat de 59 de ani.

Numărul deceselor din cauza coronavirusului a ajuns la 11 pe teritoriul României.

Între persoanele decedate este un bărbat de 59 de ani, pacient Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, fără posibilă expunere precizată. Acesta a murit în data de 22 martie.

Un alt deces s-a întregistrat în cazul unei femei de 80 ani, pacientă în Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, fără posibilă expunere precizată, care a murit în data de 23 martie.

Al treilea pacient cu noul coronavirus care a decedat are 71 ani şi era internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava, fără posibilă expunere precizată. Şi el a murit în 23 martie..

„Pacienţii au fost confirmaţi pozitiv la COVID 19 în data de 23 martie 2020, atunci când s-au primit rezultatele probelor de laborator. Toţi cei trei pacienţi aveau afecţiuni medicale cronice pre-existente ( boli cardiovasculare, diabet)”, au transmis reprezentanţii GCS.

Decesele au fost raportate la INSP marţi seară.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO