Eveniment

Immofinanz va deschide în octombrie centrul comercial Maritimo Constanţa

Immofinanz va deschide în octombrie centrul comercial Maritimo Constanţa

Autor: Cristina Cuncea - Mediafax

05.08.2011, 00:00 2144

Compania austriacă Immofinanz va deschide pe 28 octombriecentrul comercial Maritimo din Constanţa, închiriat în prezent înproporţie de 85%, investiţia pentru dezvoltarea proiectuluidepăşind 100 de milioane de euro.

"Proiectul include Auchan, care nu va fi chiriaş, ci vaachiziţiona spaţiul pentru hipermarket", informează Immofinanz.Maritimo Shopping Center va găzdui peste 130 de magazine, o zonă derestaurante, facilităţi pentru petrecerea timpului liber şidistracţii, un cinematograf multiplex cu opt săli, un centru defitness, squash şi biliard. Totodată, centrul va avea o parcare depeste 2.200 de locuri.

Printre chiriaşii centrului se numără grupul Inditex, cu mărcileZara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho şi MassimoDutti, H&M, C&A şi New Yorker. În plus, centrul a încheiatde curând un acord cu Peek&Cloppenburg, care va deschide aldoilea magazin din România în primăvara anului 2012, pe o suprafaţăde 2.600 de metri pătraţi. Portofoliul Immofinanz în Româniainclude 50 de proprietăţi, mai ales în domeniul spaţiilorcomerciale şi de birouri, estimat la aproape 895 milioane deeuro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO