Eveniment

"Îi cunoaştem. Nu vom juca defensiv". Ultimele cuvinte ale Generalului înainte de meciul cu Franţa

"Îi cunoaştem. Nu vom juca defensiv". Ultimele cuvinte...

Autor: Pro Sport

10.06.2016, 16:07 837

Anghel Iordănescu, Ciprian Tătăruşanu, Mihai Pintilii şi Vlad Chiricheş au susţinut, joi, ultima conferinţă de presă înaintea partidei cu Franţa. În minutele premergătoare meciului, "tricolorii" au discutat cu reprezentanţii mass-media, iar selecţionerul a oferit un episod amuzant în momentul în care "s-a luat la trântă" cu o sticlă de apă care-i dădea mari de cap.

Generalul a susţinut că Franţa nu are niciun secret şi că el şi staff-ul tehnic îi cunosc în cel mai mic amănunt pe jucătorii lui Didier Deschamps. Selecţionerul spune că România nu va juca defensiv pe Stade de France, ci va aborda o tactică echilibrată, prin care va încerca să exploateze problemele din apărarea francezilor. Anghel Iordănescu a lămurit şi situaţiile lui Alibec şi Andone, cei doi atacanţi fiind pregătiţi pentru meciul de deschidere de la EURO 2016.

"Antrenamentul pe care-l vom face în această după-amiază va încheia şi pregătirile noastre. Suntem încrezători, dorim să ne ridicăm la nivelul adversarilor. Cunoaştem Franţa, cunoaştem forţa ofensivă, cunoaştem individualităţile, atât pe cei 23 din lot, cât şi pe cei 11 care vor juca. Suntem optimişti şi sperăm să facem o impresie bună.

Personal, consider că un joc cu Franţa este special. Trebuie să luăm în calcul tot şi să ştim exact ce vor arăta francezii. Recunosc că am avut câteva şedinţe video şi analize cu jucătorii. Dorim să facem jocul pe care ni l-am propus. Încercăm să ne ridicăm la nivelul Franţei, dar dorim să facem acest lucru prin ceea ce ştim şi calităţile jucătorilor noştri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO