Eveniment

Ieşenii vor să facă aeroportul cu banii lor dacă guvernul nu îi finanţează

Autor: Mediafax

28.01.2013, 00:00 150

Şeful Consiliului Judeţean Iaşi, liberalul Cristian Adomniţei, susţine că nu îndeamnă la revoluţii şi că viaţa nu se termină după adoptarea bugetului, el având, duminică, o întâlnire cu parlamentarii de Iaşi, după anunţul lui Victor Ponta că în buget nu sunt prevăzuţi bani pentru aeroportul ieşean.

Întâlnirea desfăşurată duminică la sediul Prefecturii Iaşi a fost convocată de preşedintele CJ Iaşi Cristian Adomniţei, la discuţii fiind prezenţi zece din cei 23 de parlamentari ai judeţului, transmite orespondentul MEDIAFAX. Cei mai mulţi absenţi s-au înregistrat din partea USL, doar şase din cei 17 senatori şi deputaţi ai Uniunii participând la întâlnire.

Potrivit conducerii CJ Iaşi, scopul reuniunii a fost ca parlamentarii de Iaşi să cunoască proiectele judeţului şi să le susţină în Parlament la dezbaterile asupra bugetului. Discuţiile au vizat, în principal, proiectul de modernizare al aeroportului din Iaşi, iniţiat de CJ, după ce, joi, premierul Victor Ponta a anunţat că în bugetul pe 2013 nu sunt prevăzuţi bani pentru acest proiect.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO