Eveniment

Iarna a venit pe Transfăgărăşan - zăpadă de 40 cm şi viscol

10.10.2010, 14:04 33

Circulaţia rutieră pe DN 7 C Transfăgărăşean, în judeţul Argeş,s-a blocat timp de câteva ore din cauza zăpezii viscolite de laCabana Capra, la kilometrul 106, până la tunelul care face legăturacu judeţul Sibiu, stratul de zăpada depăşind pe alocuri 40 decentimetri, iar vântul suflând în rafale cu viteză de 100 sută dekilometri la oră, informează Mediafax.

Echipele de intervenţie de la Districtul Drumuri Naţionale PiscuNegru au încheiat acţiunea de deszăpezire a carosabilului, peTransfăgărăşan circulându-se în condiţii de iarnă.

Zece turişti din oraşele Braşov,Victoria şi Râmnicu Vâlcea, carecare au rămas blocaţi cu autoturismele pe DN 7C Transfăgărăşan dincauza viscolului şi a zăpezii şi au fost recuperaţi sâmbătă desalvamontiştii argeşeni şi adăpostiţi la refugiul de la Cota 2000,au părăsit duminică zona, după ce drumarii au deszăpezit şoseaua.Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO