Eveniment

Gândul: Referendumul pentru Legea Capitalei nu se mai ţine

Gândul: Referendumul pentru Legea Capitalei nu se mai ţine

Autor: Maria MANOLIU

10.06.2011, 13:43 335

Referendumul pentru Legea Capitalei ar putea fi abandonat, auanunţat, pentru Gândul, surse de la întâlnirea dintre Traian Băsescu şiprimarii de sector. Preşedintele le-a cerut primariulor să renunţela referendum şi aceştia au fost de acord de principiu, o deciziefinală urmând să se ia în această seară, au precizat surselecitate.

"Vreau să văd care-i finalitatea lui. Nu trebuie descreditatăidea de referendum, asta este foarte important" a declarat vineri,preşedintele României, Traian Băsescu la intrarea în PrimăriaCapitalei. Potrivit biroului de presă al Primăriei Capitalei,preşedintele Traian Băsescu a solicitat o întâlnire informală cuprimarul general Sorin Oprescu, primarii din cele şase sectoare alBucureştiului şi liderii de grup ai partidelor politicereprezentate în Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

Preşedintele a fost întâmpinat de prefectul Capitalei, MihaiAtănăsoaei, viceprimarul general al Capitalei, Mircea Raicu,preşedintele de şedinţe al CGMB, Călin Murg, venit cu un jeep cugirofar însoţit de o maşină a Poliţiei.

După aproximativ o oră, timp în care a fost interzis accesul înincinta Primăriei Capitalei, preşedintele Traian Băsescu a plecatfără să facă nici o declaraţie. Citiţi mai multe pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO