Eveniment

GALERIE FOTO Prim-ministrul Marcel Ciolacu a cerut ajutorul Băncii Mondiale: „Ne bazăm pe sprijinul Băncii Mondiale pentru susţinerea proiectelor majore de investiţii şi pentru finalizarea marilor reforme”

Autor: Răzvan Botea

19.07.2023, 23:27 147

Guvernul României se bazează pe sprijinul Băncii Mondiale pentru susţinerea proiectelor majore de investiţii şi pentru realizarea reformelor asumate prin Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR), a afirmat premierul Marcel Ciolacu în cadrul întrevederii cu Gallina Vincelette, director regional al Băncii Mondiale pentru ţările din Uniunea Europeană şi cu Anna Akhalkatsi, manager de ţară al Băncii Mondiale pentru România şi Ungaria.

„Dorim să avem în continuare susţinerea Băncii Mondiale pentru a avansa proiecte majore de investiţii, în special în domeniul infrastructurii”, a spus el, conform unui comunicat al guvernului.

Potrivit aceleiaşi surse, prim-ministrul a solicitat în continuare susţinere pentru finalizarea marilor reforme asumate de România prin PNRR, în special reforma pensiilor şi cea a salarizării bugetare.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO