Eveniment

Gabriel Sincu se mută de la Mazars la Ernst & Young

Foto Silviu Matei

Autor: Claudia Medrega

12.06.2013, 20:20 581

Gabriel Sincu, 39 de ani, partener, head of tax and outsourcing la firma de consultanţă Mazars, se mută de la 1 iulie la compania de audit şi consultanţă Ernst & Young România pe poziţia de executive director, potrivit unor surse din piaţa de consultanţă. El va lucra la departamentul de fiscalitate condus de Venkatesh Srinivasan, tax leader la Ernst & Young.

Sincu a fost promovat la sfârşitul anului 2009 ca partener în firma de consultanţă fiscală Mazars, plasată pe locul şase pe piaţa locală de profil, devenind atunci unul dintre cei trei parteneri ai biroului local Mazars şi singurul român din cei 607 parteneri pe care îi avea compania la nivel global în 2009.

Absolvent al Facultăţii de Finanţe-Bănci la ASE Bucureşti, are o experienţă de 15 ani în fiscalitate. La începutul carierei, a lucrat doi ani în Ministerul Finanţelor ca inspector fiscal, intrând apoi în consultanţă la firma RSM Hemmelrath, care a fuzionat cu Mazars în 2007. Compania are 120 de angajaţi. 

Acest articol a apărut în ediţia tiparită a Ziarului Financiar din data de 13.06.2013

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO