Eveniment

Fostul preşedinte Ion Iliescu urmează să fie operat luni

Fostul preşedinte Ion Iliescu urmează să fie operat luni

Autor: Elvira Gheorghita - Mediafax

15.01.2012, 16:02 252

Fostul preşedinte Ion Iliescu va fi operat, luni, pentru un polip la colon, fiind vorba despre o intervenţie chirugicală programată în decembrie, iar dacă nu intervin probleme ar putea fi externat în ziua următoare.

"Este vorba despre o operaţie programată. Este un polip de colon care va fi cauterizat. Dacă nu vor apărea sângerări, Ion Iliescu ar putea pleca din spital marţi", au declarat pentru Mediafax apropiaţi ai fostului preşedinte.

Analizele făcute în decembrie arată nu nu este vorba despre o suferinţă oncologică.

"Duminică, pacientul va face pregătirea necesară în astfel de situaţii. Este important că rezultatul anatomopatologic este foarte bun", au explicat sursele citate.
Spitalul Elias a informat, duminică, într-un comunicat, că Ion Iliescu este internat la unitatea sanitară "pentru continuarea investigaţiilor de control în sfera digestivă începute la sfârşitul anului trecut".

Ion Iliescu a mai fost internat la Spitalul Elias din Capitală, în 24 noiembrie 2011, unde i-au fost făcute analize, medicii constatând că nu are probleme majore de sănătate.

Fostul preşedinte a fost externat în ziua următoare, el scriind pe blog că se simte bine.

Iliescu preciza că a avut "o indispoziţie digestivă", dar "cauza acestei crize de moment s-a rezolvat".

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO