Eveniment

Femeia care ar fi ameninţat o persoană la metrou: O rugam să se dea din faţa mea, că voiam să vomit

Femeia care ar fi ameninţat o persoană la metrou: O...

Autor: Mihaela Gidei, Mediafax

15.12.2017, 15:53 246

„Am rugat-o frumos, că vomitam. Nu ştiu de ce a făcut plângere. Am un copil bolnav în spital. O rugam să se dea din faţa mea, că voiam să vomit. Nu am avut niciodată probleme psihice. Am terminat liceul real. Nu i-am zis nimic. Să vină înaintea mea să spună ce i-am zis”, a spus femeia, la ieşirea din unitatea Poliţia Metrou.

Vineri, două femei au anunţat autorităţile că au fost ameninţate la metrou de o persoană necunoscută. Prima sesizare a fost făcută la ora 10.00, o femeie reclamând că a fost ameninţată la staţia de metrou Unirii 2.

"«Nu scapi de mine». În acel context a apărut şi ceva referitor la copiii ei (n.r. ai persoanei care ar fi ameninţat), că ar fi decedaţi", a precizat Diana Sarca, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei.

Femeia suspectă a fost găsită la 10.55, în zona Pipera, fiind audiată pentru a se stabili ce a determinat-o să facă acest gest.

Poliţiştii au primit o a doua sesizare privind fapte de ameninţare la metrou şi fac investigaţii pentru a stabili circumstanţele.

"A fost primit un e-mail la Metrorex, ne-au transmis-o nouă. O doamnă sesizează că a fost ameninţată şi ea", a declarat Diana Sarca.

Incidentul a avut loc la staţia de metrou Pipera. Poliţiştii verifică dacă persoana care ar fi ameninţat-o pe femeia care a sesizat Metrorex este cea suspectată şi de primul caz de ameninţare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO