Eveniment

Facultatea din România care nu scoate şomeri lansează un program de Management Consulting, cu specialişti din piaţă

Facultatea din România care nu scoate şomeri lansează...

Autor: Ştefan Stan

07.10.2016, 11:24 1675

Facultatea de Administrarea Afacerilor în Limbi Străine (FABIZ) din cadrul ASE Bucureşti lansează un nou modul de studii de „Management Consulting”, în cadrul căruia studenţii vor lucra împreună cu specialişti de la EY România şi A.T. Kearney. Studenţilor li se va oferi ocazia să participe la stagii de pregătire la EY şi A.T. Kearney pe parcursull verii în perioada de practică din timpul facultăţii.

Cursul este inspirat din practica reală, cu provocările şi obligaţiile de zi cu zi, ale unui profesionist din management consulting. „ Acest modul este structurat încel mai eficient mod prin care se poate face transferul de know-how din mediul privat în mediul universitar. Formatul este interactiv, cu studii de caz, exerciţii practice, simulări de business şi metode de abordare şi rezolvare a celor mai complexe situaţii cu care se confruntă organizaţiile,” explică Tănase Stamule, prodecan FABIZ.

La curs se pot înscrie studenţi de anul III şi de la master din cadrul FABIZ, până pe 9 octombrie. Doar 60 dintre candidaţi vor fi selectaţi, în urma aplicaţiei online, disponibilă pe site-ul http://fabiz.ase.ro/consulting. Modulul durează până pe 13 ianuarie 2017, iar predarea se face în limba engleză.

Lectorii de la EY România sunt: Sorin Anagnoste, senior consultant, Vargha Moayed, partener, Andreea Mihnea, director de resurse umane, Andrei Benghea-Mălăieş, director executiv, Mircea Giurcan şi Sofia Ionescu, senior manageri.

Lectorii de la A.T. Kearney sunt: Ştefan Marcu, directorul biroului local al A.T. Kearney, Paul Murariu şi Adrian Prelipcean, manageri, Alexandra Velescu, asociat, Mihai Buda, senior BA şi Florian Teleaba, asociat. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO