Eveniment

Evoluţia în carieră, credibilitatea şi selecţia participanţilor, printre principalele motive pentru care managerii companiilor aleg un program de MBA. Cristina Dobriţa, OMV: „Acest MBA mi-a adus două slujbe“

Evoluţia în carieră, credibilitatea şi selecţia...

Autor: Ramona Cornea

05.04.2022, 00:06 853

Alexandra Burchiu, Uniqa International: „Programul de MBA îşi dă credibilitate. „Ema Hafner, Wiener Privatklinik: „Unul dintre lucrurile care mi-a plăcut la acest program este că fac o selecţie foarte bună a participanţilor. Dacă eşti prea tânăr, un EMBA poate să fie doar un alt program teoretic“.

Evoluţia în carieră, credibilitatea şi selecţia participanţilor sunt printre principalele motive pentru care managerii companiilor aleg un program de MBA, după cum afirmă absolvenţii acestor programe.

Alexandra Burchiu, product marketing manager în cadrul companiei de asigurări Uniqa International a urmat în perioada 2010 – 2012 un program de MBA al WU Executive Academy din Viena. Printre motivele pentru care a ales acest program a fost credibilitatea în activitatea profesională care vine cu un MBA, materiile studiate şi profesorii care predau acolo.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO