LIVE: CELE MAI RESPONSABILE COMPANII DIN ROM NIA: CUM RĂSPUNZI NEVOILOR PREZENTULUI FĂRĂ SĂ LE COMPROMIŢI PE CELE ALE VIITORULUI. O discuţie cu Tiberiu STOIAN, fondator al Exonia.
Eveniment

Eurostat: În T1/2020, pandemia de COVID-19 a afectat cel mai mult comerţul, transporturile, HoReCa şi activităţile de artă şi divertisment. Valoarea adăugată brută (VAB) şi orele lucrate au înregistrat scăderi în toate industriile europene în primul trimestru al anului

Pandemia de COVID-19 a dus la scăderi ale valorii adăugate brute (VAB) şi ale orelor lucrate în toate industriile europene în primul trimestru al anului 2020, conform datelor de la Eurostat.

Cea mai mare cădere a fost observată în comerţul cu ridicata şi cu amănuntul, transportul, cazarea şi serviciile alimentare şi în activităţile de artă, divertisment, recreere şi alte activităţi de servicii, care au fost industriile cele mai afectate de măsurile luate de statele europene pentru a conţine răspândirea COVID -19.

De asemenea, Eurostat a observat scăderi ale salariilor angajaţilor şi a ocupării forţei de muncă în majoritatea industriilor, dar într-o măsură mai mică, datorită schemelor de sprijin ale guvernelor statelor europene.

 

Citește continuarea pe zfcorporate.ro

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.