Eveniment

Europenii vor apeluri mai ieftine pe mobil

27.09.2004, 00:00 15

Mai bine de jumatate dintre utilizatorii de telefonie mobila din Europa spun ca doresc preturi mai mici pentru apeluri, se arata intr-un studiu realizat de Capgemini, care a intervievat clientii a 27 de operatori de pe batranul continent.
Studiul a aratat ca utilizatorii sunt in continuare extrem de interesati de serviciile de voce. Mare parte dintre europeni (49%) sunt pregatiti sa renunte definitiv la vechiul telefon fix, insa principala problema ramane costul ridicat al apelurilor care nu sunt efectuate in reteaua operatorului mobil la care utilizatorul este abonat. Posesorii de telefoane mobile spun ca sunt interesati de serviciile multimedia si ca sunt dispusi sa utilizeze frecvent pentru a obtine reduceri la apelurile de voce.
Utilziatorii de celular spun de asemenea ca ar trebui lucrat de asemenea la retele, pentru ca apelurile sa nu se intrerupa in lift sau in magazinele situate la subsol. Mai bine de doua treimi dintre posesorii de telefoane mobile din Europa spun ca ar utiliza celularul mai frecvent si in masina, daca accesoriile necesare (car-kit) ar primi subsidii din partea operatorilor, asa cum se intampla cu unele telefoane mobile.




Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO