Eveniment

EURO U21 2019 | George Puşcaş: Am rămas fără voce, prea multe emoţii trăite, nu mă gândeam niciodată că o să marcăm patru goluri

EURO U21 2019 | George Puşcaş: Am rămas fără voce,...

Autor: Departament Sport

22.06.2019, 08:22 245

Naţionala României a obţinut o victorie senzaţională, scor 4-2 cu Anglia, în meciul al doilea din Grupa C a Campionatului European U21 din Italia şi San Marino, şi e cu un picior în semifinalele turneului.

Luni, elevii lui Mirel Rădoi întâlnesc Franţa, în derby-ul grupei. George Puşcaş a deschis scorul din penalty şi a fost din nou unul dintre cei mai în formă componenţi ai echipei tricolore. La finalul partidei din Cesena, vârful crescut la Liberty Oradea a vorbit la microfonul TVR.

"Am rămas fără voce, prea multe emoţii trăite, nu mă gândeam niciodată că o să marcăm patru goluri, s-au vazut emoţiile jucătorilor, românilor, s-a descoperit o nouă generaţie de fier.

Alergasem atât de mult şi am zis că dăm totul cât mai putem, din adrenalina pe care o mai aveam nimeni n-a vrut să iasă cu capul plecat din teren", a spus atacantul de la Palermo, la interviul luat de TVR.

Meciul cu Franţa are loc luni, 24 iunie, de la ora 22:00.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO