Eveniment

Elena Băsescu anunţă că şi-a păstrat numele în urma căsătoriei

Autor: Marius Fratila

01.09.2012, 15:01 162

"Mi-am păstrat numele, mă numesc în continuare Elena Băsescu", afirmă Elena Băsescu, într-o postare pe Twitter.

De asemenea, ea a postat şi câteva fotografii din interiorul Primăriei Sectorului 2, unde presa nu a avut acces pe durata desfăşurării cununie civile. În fotografii, cei doi miri apar alături de părinţi şi de naşi, dar şi de primarul Sectorului 2, Neculai Onţanu, care a oficiat cununia civilă. De asemenea, în fotografii, Traian Băsescu o ţine de mână pe fiica sa cea mică.

Ceremonia de oficiere a căsătoriei civile dintre Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu a durat aproximativ zece minute, iar la eveniment au asistat circa 30 de persoane.

La eveniment au asistat membrii familiilor mirilor şi prieteni ai acestora.

Elena Băsescu era îmbrăcată cu o rochie roz fane, iar Bogdan Ionescu purta un costum gri închis. Ea avea un mic buchet din flori roşii, iar el avea o floare roşie în buzunarul de la piept al sacoului. Preşedintele Traian Băsescu a purtat un costum negru, având o cravată de culoare violet, pe care acesta o consideră norocoasă încă de la alegerile prezidenţiale din 2009.

Căsătoria religioasă va fi oficiată sâmbătă după-amiază, la biserica Sf.Spiridon din Capitală, iar petrecerea va avea loc la Palatul Snagov, unde sunt aşteptaţi aproximativ 600 de invitaţi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO