Eveniment

DNA a descins în birourile lui Iulian Dumitrescu, preşedintele CJ Prahova, unul dintre cei mai influenţi lideri PNL. El este vizat de DNA într-un dosar de luare de mită şi fals în declaraţii

DNA a descins în birourile lui Iulian Dumitrescu,...

Autor: Sorina Matei

01.02.2024, 09:52 62

Procurorii DNA fac joi dimineaţa percheziţii la CJ Prahova şi la familia prim-vicepreşedintelui PNL, Iulian Dumitrescu.

Iulian Dumitrescu ar fi vizat, într-un dosar DNA, de acuzaţii de luare de mită şi fals în declaraţii.

Iulian Dumitrescu este preşedinte al Consiliului Judeţean Prahova şi prim-vicepreşedinte PNL pe Mediu de Afaceri şi Societate Civilă.

Vizată de ancheta DNA este şi Angelica-Marilena Lambrea, sora preşedintelui Consiliului Judeţean Prahova, Iulian Dumitrescu.

Într-o reacţie postată pe Facebook, prim-vicepreşedinte PNL spune că nu are nimic de ascuns.

„În urma speculaţiilor apărute public, vreau să fac următoarele precizări: Pun la dispoziţia procurorilor toate informaţiile şi datele de care au nevoie. Colaborez cu instituţiile statului pentru a lămuri cât mai repede această situaţie. Nu mă voi ascunde în spatele vreunei funcţii politice sau administrative. În momentul în care se va finaliza această fază a anchetei, voi comunica transparent opiniei publice despre cele întâmplate. Nu am nimic de ascuns”, a scris Iulian Dumitrescu pe reţeaua de socializare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO