Eveniment

Directorul de la Drumuri si Poduri Craiova, arestat

08.12.2003, 00:00 65



Directorul general al Directiei regionale de drumuri si poduri Craiova, Petre Ciubotea, a fost sambata arestat preventiv pentru 29 de zile fiind acuzat de trafic de influenta si luare de mita. Ciubotea a fost retinut vineri seara, dupa ce, in urma unui denunt formulat la Parchetul National Anticoruptie, o echipa alcatuita din procurori si ofiteri de Politie judiciara a organizat o actiune de prindere in flagrant.



Directorul general a fost prins dupa ce a primit, in total, 10.000 euro de la cel care l-a denuntat, in schimbul banilor el promitand ca ii poate influenta pe reprezentantii unei societati comerciale pentru incheierea, derularea si efectuarea la timp a obligatiilor contractuale asumate fata de firma denuntatorului. In plus, in calitatea sa, Ciubotea a promis ca poate dispune sa nu fie inaintate instantei de judecata mai multe contestatii formulate impotriva unor procese-verbale de constatare a contraventiilor incheiate fata de o alta firma a aceluiasi denuntator. Ministerul Transporturilor a anuntat deja ca Ciubotea a fost suspendat din functie, el fiind inlocuit de Adrian Lumezeanu. Ciubotea a fost si consilier municipal din partea PSD, partid din care a fost, sambata, exclus.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO