Eveniment

Dino Ebneter, Mazars România: Digitalizarea poate spori transparenţa în business în arii precum raportarea financiară sau impactul asupra mediului

Conferinţa Mazars „Companii mai bune pentru societăţi mai bune”

Dino Ebneter, Mazars România: Digitalizarea poate spori...

Autor: Răzvan Botea

15.06.2023, 11:50 68

Digitalizarea poate spori transparenţa în business în arii precum raportarea financiară sau impactul asupra mediului, este de părere Dino Ebneter, country managing partner, Mazars România.

„Adiţional, această conferinţă de astăzi va săpa mai adânc în rolul tehnologiei în facilitarea transparenţei businessului. Într-o lume din ce în ce mai interconectată, tehnologia a devenit un declanşator şi un catalizator pentru inovaţie. Digitalizarea poate spori transparenţa în arii precum raportarea financiară sau impactul asupra mediului.”

Ce a mai spus Dino Ebneter la Conferinţa Mazars „Companii mai bune pentru societăţi mai bune”:

Această conferinţă serveşte ca un catalizator pentru schimbare, discuţii interesante şi încurajarea companiilor de a modela businessul şi societatea. Un obiectiv primar al acestei conferinţe este să explorăm cum guvernanţa corporativă poate susţine agenda de dezvoltare sustenabilă.

Ca lideri de business, avem responsabilitatea de a crea organizaţii care nu doar generează profit, dar contribuie şi pozitiv la societate şi mediu. Adoptând transparenţa şi practicile de guvernanţă corporativă, cream o integrare de valoare pe termen lung, combatem riscurile şi creştem încrederea stakeholderilor.

Provocările sunt uriaşe. Avem nevoie de lideri vizionari şi curajoşi, care să conducă schimbarea în organizaţii. Acest spirit ne-a adus aici astăzi: să inspirăm şi să învăţăm de la fiecare, să împărtăşim succesul şi eşecurile şi să explorăm căi noi pentru progres.

Pe măsură ce dialogăm astăzi, vă încurajez pe toţi să colaborăm şi să fim open-minded. Să folosim această oportunitate să ne conectăm, să schimbăm idei. Împreună, putem redefini ce înseamnă să fii o companie de succes, una care nu conduce doar creşterea economică, dar de asemenea serveşte ca o forţă pentru schimbări pozitive.

Conferinţa de astăzi este inspirată de noul studiu al nostru „Bold leadership for a sustainable future: C-suite barometer 2023”, care serveşte ca o busolă care ne ghidează într-o nouă eră a leadershipului de business.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO