Eveniment

Dăncilă, o nouă gafă: L-a confundat pe Ludovic Orban cu Viktor Orban, premierul Ungariei

Dăncilă, o nouă gafă: L-a confundat pe Ludovic Orban...

Autor: Departamentul Corespondenţi

24.10.2019, 18:18 9390

Viorica Dăncilă a făcut, joi, o nouă gafă, în timpul discursul susţinut în faţa membrilor PSD din Sghetu Marmaţiei, judeţul Maramureş, confundându-l pe Ludovic Orban cu Viktor Orban, premierul Ungariei.

În timpul discursului susţinut la Sighetu Marmaţiei, cu ocazia vizitei făcute, joi, în judeţul Maramureş, Viorica Dăncilă a vorbit despre demiterea sa de la Palatul Victoria prin moţiune de cenzură, confundându-l pe liderul PNL, Ludovic Orban, cu Viktor Orban, premierul Ungariei.

„Nu ne-am gândit la înlocuirea primului ministru Viorica Dăncilă cu înlocuirea lui Viktor Orban... cu înlocuirea lui Ludovic Orban... asemănarea, dar total diferiţi ca şi implicare (...)”, a spus Viorica Dăncilă.

Candidatul PSD la preşedinţia României, Viorica Dancilă a făcut joi o vizita de lucru în Maramureş unde a vizitat pârtia de schi şi telegondola din Borşa, şi câţiva agenţi economici şi a avut întâlniri electorale în Vişeu de Sus, Sighetu Marmaţiei şi Baia Mare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO