Eveniment

CSM Bucureşti învinge FTC Budapesta în Liga Campionilor la handbal feminin

CSM Bucureşti învinge FTC Budapesta în Liga...

Autor: Rafael Hekman

04.12.2022, 21:18 54

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti  a câştigat duminică, pe teren propriu, meciul împotriva echipei maghiare FTC Budapesta, scor 30-24 (10-11), contând pentru etapa a şaptea din grupa A, a Ligii Campionilor şi e pe locul 2 în clasamentu grupei.

Este a cincea victorie a sezonului pentru „tigroaice”, fiind la egalitate de puncte cu ocupanta primului loc, echipa norvegiană Kristiansand Vipers.

CSM Bucureşti a avut o primă repriză mai modestă, fiind condusă până la pauză, chiar şi cu 3 goluri.

După primele minute ale reprizei secunde, CSM a egalat la 14-14, jucând apoi de la egal la egal cu maghiarele, până la 21-21, când au reuşit o serie de 6 goluri consecutive, care s-au dovedit decisive până la final.

Cristina Neagu a marcat 13 din cele 30 de goluri, secondată de Omoregie, cu 6 reuşite. O contribuţie importantă au avut-o şi cele 13 intervenţii ale portarului Marie Davidsen.

În cealaltă grupă, Rapid Bucureşti a fost învinsă sîmbătă, în deplasare, de Gyori ETO, cu 32-30 şi se află pe locul 4 în grupă, cu 10 puncte.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO