Eveniment

Corneliu Vadim Tudor, urmărit penal de procurorii PICCJ în dosarul evacuării sediului PRM

10.01.2011, 11:43 66

Procurorii PICCJ au început urmărirea penală a liderului PRM,Corneliu Vadim Tudor, pentru ultraj şi nerespectarea unei hotărârijudecătoreşti, în dosarul în care procurorii s-au sesizat din oficuprivind evacuarea sediului PRM, a declarat, luni, avocatul MarianaŞtefan, citat de Mediafax.

Avocatul Mariana Ştefan l-a însoţit, luni, la audieri, pevicepreşedintele PRM Marius Marinescu, citat în calitate demartor.

La ieşirea din sediul Parchetului Înaltei Curţi de Casaţie şiJustiţie (PICCJ), Mariana Ştefan a spus că procurorii au declanşaturmărirea penală împotriva lui Vadim Tudor pentru ultraj şinerespectarea unei hotărâri judecătoreşti.

Marinescu a precizat că în declaraţia dată procurorilor, le-aspus că liderul PRM ar fi fost provocat, motiv pentru care "a ajunssă aibă mâna în ghips".

Vicepreşedintele PRM a adăugat că alături de Vadim Tudor au maifost loviţi şi generalul Marcu Tudor, dar şi Bebe Ivanovici, careau fost şi spitalizaţi, precum şi alte două persoane care s-auaflat la faţa locului.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO