Eveniment

Conferinţa Coface Risc de Ţară 2023. Alina Popa, Country Manager Coface Romania: Centrul IT din Bucureşti este singurul centru de dezvoltare IT pe care Coface îl are

Conferinţa Coface Risc de Ţară 2023. Alina Popa,...

Autor: Răzvan Botea

17.10.2023, 11:01 205

Centrul IT din Bucureşti este singurul centru de dezvoltare IT pe care Coface îl are, a spus Alina Popa, country manager la Coface România, în cadrul conferinţei anuale „Risc de Ţară”, organizată de companie.

Declaraţiile pe larg ale Alinei Popa:

Suntem o companie multinaţională cu peste 75 de ani de tradiţie. Avem peste peste 50.000 de clienţi în peste 200 de ţări. Plătim despăgubiri de peste 480 de milioane de euro ca medie anuală în ultimii cinci ani.

În România suntem prezenţi din 1996 ca furnizori de servicii de credit management şi din 2005 ca asiguratori de riscuri de neplată.

Suntem o echipă de peste 120 de colegi, chiar peste 300 cu colegii din IT şi shared service.

Centrul IT din Bucureşti este singurul centru de dezvoltare IT pe care Coface îl are.

Ce este conferinţa de risc de ţară?  Ne dorim să ajutăm reprezentanţii mediului de afaceri să înţeleagă riscurile, să le gestionaţi şi să vă asumaţi riscuri pentru a fructifica oportunităţi.

Coface oferă informaţii de afaceri, colectare creanţe şi asigurări.

Ne dorim să fim un partener de creştere pentru a sprijini dezvoltarea businessului.

Conferinţa de risc de ţară este un eveniment anual care a avut loc pentru prima dată în Franţa în 1995 şi în România pentru prima dată în 2005.

Reuşim să aducem în faţa dumneavoastră speakeri internaţionali, experţi în credit management şi voci marcante în mediul de afaceri.

Ceea ce facem şi ceea ce este nucleul business-ului nostru este complet intangibil. Serviciile noastre sunt din zona de credit management, căutăm să asigurăm riscuri. Cel mai valoros activ al companiei este echipa, sunt colegii, prin ceea ce ştiu, prin felul în care contribuie şi dedicarea cu care îşi fac meseria în fiecare zi.

Ne propunem să aflaţi informaţii care să vă poată ajuta în discuţii de planificare şi strategie din companiile dumneavoastră. Să creăm o comunitate de business în care să putem crea punţi de comunicare.

Business-ul din Romania se află în primele 15 din lume pentru Coface, iar echipa de 300 de oameni ai Coface susţine clienţii şi dezvoltarea.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO