Eveniment

Companiile pot depune pana la 31 noiembrie cereri pentru ajutoare de stat pentru HR

Companiile pot depune pana la 31 noiembrie cereri pentru ajutoare de stat pentru HR
25.03.2010, 11:20 23

Ministerul Muncii a prelungit pana la 30 noiembrie termenul incare pot fi depuse cereri de finantare pentru ajutoare de stat side minimis destinate resurselor umane. Bugetul alocat pentruperioada 2009-2010 pentru aceste finantari este de peste 142 mil.euro, iar termenul initial de depunere a cererilor era de 31martie.

"Linia de finantare pentru ajutoare de stat si pentru ajutoarede minimis este deschisa in acest moment, oricine poate depuneproiecte. In limita fondurilor disponibile vom prelungi termenul dedepunere pana la 31 noiembrie", spune Sorin Ardelean, directorul decabinet al Ministerului Muncii in cadrul conferintei "ADN-uloamenilor pe care trebuie sa-i pastrezi in companie pentru a iesicu bine din criza", organizat de Ziarul Financiar in parteneriatcu: Citibank, Mastercard, Medlife, Schoenherr si Asociatii,Asebuss, Total Soft, Yourway, Vapro.

Liniile de finantare pentru care mai sunt disponibili bani sunt:sprijin financiar pentru ocupare, sprijin financiar pentru ocupareapersoanelor din mediul rural si program de mentorat pentru tineriiangajati.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO