Eveniment

Coloana oficială a preşedintelui Igor Dodon implicată într-un grav accident de circulaţie

Coloana oficială a preşedintelui Igor Dodon implicată...

Autor: Marinela Sarbu, Mediafax

09.09.2018, 15:07 1072

Două maşini din coloana oficială preşedintelui Republicii Moldova în care se afla preşedintele Igor Dodon s-au ciocnit într-un accident rutier produs în această după-amiază pe traseul Chişinău-Ungheni, în apropiere de oraşul Străşeni, anunţă postul Publika TV.

Potrivit martorilor, în urma impactului, una dintre maşini s-a răsturnat, iar mai multe persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Totodată, şoferul maşinii este în stare gravă şi a fost transportat de urgenţă la spital. La locul accidentului au venit mai multe ambulanţe şi pomieri. Accidentul a fost confirmat dr poliţie, dar oamenii legii nu au oferit mai mult detalii.

Potrivit primelor informaţii, preşedintele Igor Dodon a fost transportat la spital.

Starea lui Igor Dodon este satisfăcătoare, acesta s-a ales doar cu câteva zgârieturi şi vânătăi, a transmis pentru Unimedia şeful Serviciului Protecţie şi Pază de Stat, Anatolie Golea.

Potrivit acestuia, accidentul s-a petrecut între trei maşini, printre care două vehicule ale SPPS. În urma impactului, persoanele care au avut de suferit au primit îngrijiri medicale pe loc.

„Două maşini din coloana oficială a preşedintelui ţării au fost implicate într-un accident rutier. Persoanelor aflate în automobilele implicate în accident, le-a fost acordat ajutor medical. Poliţia cercetează circumstanţele producerii accidentului”, scrie IGP pe pagina oficială de pe Facebook.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO