Eveniment

Ciolacu face promisiuni: Din acest moment, Guvernul României şi premierul vor folosi un singur brand, Dacia. Maşina autorităţilor trebuie să fie Duster

Ciolacu face promisiuni: Din acest moment, Guvernul...

Autor: Cosmin Pirv

07.02.2024, 14:54 401

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat miercuri că Guvernul şi prim-ministrul vor folosi de acum înainte un singur brand, Dacia: „Cred că aşa este corect în orice stat democratic şi în orice economie”.

Premierul, care a vizitat miercuri platforma Dacia, spune că a fost impresionat de nivelul de tehnologie şi de organizare. El a amintit că pe platformă lucrează 12.500 de oameni şi că alţi 150.000 beneficiază de comenzi din partea Dacia.

„Alte 1.500 de companii au de lucru prin comeznile date de la Dacia. Vorbim de 150.000 de oameni şi de comenzi de 2,2 miliarde de euro. Este unul din motoarele economice ale României, 10% din exportul României este asigurat de Dacia”, a declarat Marcel Ciolacu.

El spune că a făcut un drive-test noul model de Duster, maşină despre care susţine că este „bestială”.

„Din acest moment, Guvernul României şi premierul vor folosi un singur brand, respectiv Dacia. Brandul Guvernului României trebuie să fie principalul producător de autoturisme. Maşina mea ca şi prim-ministru din acest moment va fi Dacia Duster. Cred că aşa este corect în orice stat democratic şi în orice economie. Cum în Franţa maşina autorităţilor este Renault, în România maşina autorităţilor trebuie să fie Duster”, a adăugat şeful Guvernului.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO