Eveniment

Ciolacu bate cu pumnul în masă: Lăcomia băncilor nu poate fi alimentată din dezbaterea privind banii cash. E intolerabil

Ciolacu bate cu pumnul în masă: Lăcomia băncilor nu...

Autor: Gabriel Pecheanu

03.11.2023, 12:54 1617

„Lăcomia băncilor nu poate fi alimentată din dezbaterea privind banii cash! Este intolerabil să creşti artificial comisioanele bancare”, transmite Marcel Ciolacu. Premierul anunţă o întâlnire cu specialiştii MF, BNR şi ai băncilor pentru o decizie privind subiectul banilor cash.

„Lăcomia băncilor nu poate fi alimentată din dezbaterea privind banii cash! Este intolerabil să creşti artificial comisioanele bancare”, scrie pe Facebook Matrcel Ciolacu.

El anunţă că va convoca săptămâna viitoare la Guvern o întâlnire cu specialiştii din Ministerul Finanţelor şi BNR, dar şi cu reprezentanţii micilor întreprinzători, ai băncilor şi ai societăţii civile pentru a lua o decizie pe subiectul banilor cash.

„Nu voi renunţa niciodată la lupta împotriva evaziunii. Şi nu voi renunţa să protejez românii de lăcomia unora care vor să facă bani cu orice preţ”, încheie premierul.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO