Eveniment

Cinci noi membri în AGA a SN Apele Minerale

Adunarea Generală a Acţionarilor Societăţii Naţionale a Apelor Minerale S.A. a ales cinci noi membri în Consiliul de Administraţie al societăţii. Numirea candidaţilor s-a făcut la propunerea acţionarului, statul român, prin Ministerul Economiei.  Potrivit ministerului de resort, experţii in recrutare au centralizat un număr total de 88 de dosare de aplicaţie aparţinând unor candidaţi cu experienţă, pregătire şi competenţe diferite.

Iată cine sunt cei cinci noi membri ai Consiliului de Administraţie al S.N. a Apelor Minerale: Mircea Dragos Dascălu care are o experienţă profesională de peste 23 de ani în diverse industrii: bănci, aeroporturi, airlines, turism, building technologies; Bogdan Constantin Andronic care are o experienţă profesională de peste 26 de ani in Administraţie Publică Centrală; Carmen David care are o experienţă profesională de peste peste 20 ani în domeniul managementului; Alexandra Cristina Popa care are o experienţă profesională de peste peste 11 ani, dintre care nouă ani experienţă la companii de pe plan local şi doi ani in Paris în cadrul Societe Generale Corporate & Investment Banking şi Dexia Securities; Cătălin Vlăduţ Popescu care are o experienţă profesională de peste 12 ani în domeniul resurselor de apă şi în domeniul energetic. 

AFACERI DE LA ZERO
Linkuri utile

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.zf.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.