Eveniment

CFR Călători dă o veste proastă: Posibile întârzieri la circulaţia trenurilor din cauza unor probleme la alimentarea cu energie

CFR Călători dă o veste proastă: Posibile...

Autor: Andreea Tobias

13.07.2023, 14:24 54

CFR Călători anunţă posibile întârzieri în circulaţia trenurilor, pe mai multe rute, din cauza unor probleme la alimentarea cu energie.

Urmare a avizării managerului de infrastructură – CFR SA privind lipsa de tensiune în linia de contact şi întreruperea circulaţiei pe mai multe magistrale, sunt afectate în prezent următoarele trenuri ale CFR Călători:

- între staţiile Măgheruş Şieu – Şintereag: IR 366 Braşov – Budapesta

- între staţiile Ilva Mică – Ilva Mare: IR 1832 Cluj Napoca – Galaţi şi IR 1833 Iaşi – Timişoara Nord

- între staţiile Bretea Streiului – Deva: IR 74 Braşov – Budapesta, IR 1836 Cluj Napoca – Bucureşti Nord şi R 2043 Simeria – Arad.

„Încă din momentul avizării, după producerea deranjamentului, CFR Călători a pus la dispoziţia managerului de infrastructură -CFR SA, locomotivă diesel. Este posibil să se înregistreze întârzieri în circulaţia trenurilor de călători care străbat această zonă. Programul de circulaţie în zona afectată se va desfăşura în continuare în funcţie de măsurile operative stabilite şi dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA”, transmite CFR Călători.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO