Eveniment

Cel puţin 177 de persoane care au participat la mitinguri organizate pentru Alexei Navalnîi au fost arestate în Rusia

Cel puţin 177 de persoane care au participat la...

Autor: Gabriel Pecheanu

17.02.2024, 15:35 129

Cel puţin 177 de persoane care au participat la mitinguri organizate pentru Alexei Navalnîi au fost arestate în Rusia, transmite SkyNews, care citează OVD-Info.

„Sunt raportate cel puţin 177 de persoane care au participat la acţiuni organizate pentru Alexei Navalnîi au fost arestate în Rusia. Oamenii au fost reţinuţi în 21 de oraşe din Rusia, potrivit OVD-Info , proiectul mass-media rus independent pentru drepturile omului”, anunţă skynews.com.

OVD-Info afirmă că 99 de persoane au fost reţinute la Sankt Petersburg şi 11 la Moscova, cele mai mari două oraşe ale ţării, unde au fost concentraţi susţinătorii lui Navalnîi. Grupul a raportat, de asemenea, arestări individuale în oraşe mai mici din Rusia.

Sky News nu poate confirma informaţiile.

Alexei Navalnîi, încarcerat, un critic principal al preşedintelui Vladimir Putin, care a militat împotriva corupţiei oficiale şi a condus proteste majore împotriva Kremlinului, a fost confirmat mort vineri, la vârsta de 47 de ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO