Eveniment

Ce veşti ne aduc meteorologii. Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni: cum va fi vremea la începutul primăverii

Ce veşti ne aduc meteorologii. Prognoza meteo pentru...

Autor: Gabriel Pecheanu

09.02.2024, 23:55 257

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a transmis, vinerea trecută, prognoza actualizată pentru perioada 5 februarie - 4 martie.

5 - 12 februarie
Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile extracarpatice. Regimul pluviometric va fi local excedentar în extremitatea de nord a ţării, iar în rest va fi în general deficitar.

12 - 19 februarie
Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile sud- estice. Cantităţile de precipitaţii vor excedentare la nivelul întregii ţări, dar mai ales în zona Carpaţilor Meridionali.

19 - 26 februarie
Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Cantităţile de precipitaţii vor avea o tendinţă uşor excedentară în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile vestice şi nord-vestice.

26 februarie - 4 martie
Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor fi uşor excedentare în majoritatea regiunilor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO