Eveniment

Ce veşti ne aduc meteorologii: Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni

Ce veşti ne aduc meteorologii: Prognoza meteo pentru...

Autor: Petru Mazilu

06.10.2023, 22:21 567

Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă că în următoarele patru săptămâni vremea va fi mai caldă decât este normal la mijlocul toamnei. Cantităţile de precipitaţii vor fi diferite de la o regiune la alta.

În săptămâna 9 – 16 octombrie, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi deficitar la nivelul întregii ţări.

În săptămâna 16 – 23 octombrie, temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile, dar mai ales în cele extracarpatice. Cantităţile de precipitaţii vor fi uşor deficitare în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

În săptămâna 23-30 octombrie, temperatura medie a aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, la nivelul întregii ţări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

În săptămâna 30 octombrie – 6 noiembrie, mediile valorilor termice se vor situa uşor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantităţile de precipitaţii vor avea o tendinţă uşor excedentară în regiunile sudice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO