Eveniment

Ce spune Simona Halep după meci: Caroline a fost mai bună decât mine; sunt sigură că voi mai avea şanse precum aceasta

Ce spune Simona Halep după meci: Caroline a fost mai...

Autor: Denis Şchiopu

27.01.2018, 13:48 2009

Simona Halep a declarat, sâmbătă, că daneza Caroline Wozniacki a meritat victoria în finala de la Australian Open şi s-a arătat încrezătoare că va mai avea oportunitatea de a câştiga un turneu de Grand Slam.

"Nu este uşor să vorbesc acum. În primul rând, vreau să o felicit pe Caroline! A jucat minunat pe tot parcursul meciului. Îi felicit şi echipa, pe tatăl său, care a făcut atâtea pentru ea! Nu a fost uşor pentru mine, am început turneul cu o accidentare la gleznă. Sigur că sunt tristă, nu am putut câştiga, dar Caroline a fost mai bună decât mine. Am mulţi ani în faţă şi sunt sigură că voi mai avea şanse precum aceasta", a spus Halep, la ceremonia de premiere.

În final, constănţeanca s-a arătat recunoscătoare faţă de echipă, familie şi fanii săi: "Vreau să îi mulţumesc echipei mele, tuturor! A fost o muncă intensă. Îi mulţumesc şi familiei mele, dar şi celor de acasă! Mulţumesc tuturor pentru sprijin, sper să ne revedem la anul în aceeaşi fază a competiţiei!".

Simona Halep, liderul mondial, a fost învinsă, sâmbătă, scor 6-7 (2), 6-3, 4-6, de daneza Caroline Wozniacki, numărul 2 WTA, în finala de la Australian Open. În urma succesului de la Melbourne, Wozniacki a întrecut-o pe româncă în fruntea ierarhiei mondiale.

Halep, în vârstă de 26 de ani, a pierdut a treia finală de Grand Slam a carierei şi a rămas fără titlu major câştigat, la capătul unui meci care a durat două ore şi 50 de minute. A fost, de altfel, primul turneu de Mare Şlem obţinut de Wozniacki, la 27 de ani.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO