Eveniment

Ce modificări fiscale mai vin în 2022? Care vor fi surprizele fiscale din 2023? Aflaţi la conferinţa ZF/NNDKP Legal & Tax, ediţia a 7-a. Miercuri, 12 octombrie

Ce modificări fiscale mai vin în 2022? Care vor fi...

Autor: Răzvan Botea

10.10.2022, 07:00 181

Atât rezolvarea crizei energetice, cât şi ce se va întâmpla cu fiscalitatea pe final de 2022 şi în 2023 sunt întrebări care se află în mintea oricărui om de business din România. Ziarul Financiar, împreună cu specialiştii în consultanţă fiscală şi avocatură de business de la NNDK vor răspunde acestor întrebări în cadrul conferinţei ZF/NNDKP Legal & Tax, ediţia a 7-a, care va avea loc miercuri, 12 octombrie, începând cu ora 09:00.

Invitatul special al evenimentului este Ciprian Dascălu, economistul-şef al BCR. Totodată, la conferinţă vor fi prezenţi specialiştii NNDKP Alina Timofti şi Marius Ionescu, parteneri şi coordonatori ai NNDKP Consultanţă Fiscală şi coordonatoarele practicii de energie şi resurse naturale Gabriela Cacerea şi Ruxandra Bologa.

În a doua parte a evenimentului, care va fi o sesiune de prezentări speciale, avocaţii şi consultanţii de business Silviu Bădescu, Lucian Barbu, Alexandru Aparaschivei, Marius Ezer şi Mihai Lupu vor aborda teme precum modificările fiscale recente, preţurile de transfer şi deciziile recente la nivel european şi naţional în ceea ce priveşte TVA-ul.

Conferinţa poate fi urmărită live pe zf.ro şi pe pagina de facebook a Ziarului Financiar, miercuri, 12 octombrie, începând cu ora 09:30.

 
 
 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO