Eveniment

Ce a găsit DIICOT după percheziţiile din casa lui Gheorghe Dincă

Ce a găsit DIICOT după percheziţiile din casa lui...

Autor: Departamentul Social

02.08.2019, 18:30 1277

Anchetatorii au identificat, în urma percheziţiilor de vineri de la casa lui Gheorghe Dincă, alte fragmente osoase şi probe biologice care urmează a fi analizate din punct de vedere genetic şi antropologic, informează reprezentantul DIICOT. Percheziţia va fi reluată sâmbătă. 

„În urma percheziţiilor domiciliare şi a activităţilor desfăşurate, au fost identificate fragmente osoase ce urmează a fi analizate din punct de vedere genetic şi antropologic. De asemenea, în domiciliul inculpatului au fost găsite probe biologice. (...) Astăzi (vineri, n.r.) am efectuat conducere în teren cu inculpatul care a indicat locul unde a fost aruncat telefonul Alexandrei, care a fost şi găsit”, a declarat purtătorul de cuvânt al DIICOT, Mihaela Porime.

Potrivit reprezentantului DIICOT, cercetările au fost sistate, la ora transmiterii ştirii, urmând ca de sâmbătă să fie reluată percheziţia de la casa lui Dincă.

„De asemenea., în ce priveşte raportul antropologic şi genetic, îl vom primi la dosarul cauzei”, a mai precizat Porime.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO