Eveniment

Cât costă să comanzi online cadouri de Crăciun: de la 100 de lei la 930 de lei. Vezi ce conţine cel mai scump coş

Cât costă să comanzi online un coş de Crăciun: de la 100 de lei la 930 de lei. Vezi ce conţine cel mai scump coş

Foto: Shutterstock

Autor: Mirabela Tiron

15.11.2011, 13:14 763

Pe site-urile de cadouri online au apărut deja ofertele de coşuri pentru Crăciun, al căror preţ începe de la 100 de lei şi ajunge până la 930 de lei.

Unul dintre cele mai scumpe coşuri cu cadouri pentru Crăciun se vinde la preţul de circa 930 lei pe site-ul giftsolution.ro şi se încadrează în categoria VIP.

Coşul conţine şampanie Mumm Cordon Rouge, whiskey Chivas Royal Salute, praline cu ciocolată Leonidas Nouveau Concept, cafea Davidoff Rich, bomboane de ciocolată Hamlet, tăviţă de bambus şi cozonac.

La 683 de lei se vinde un coş cu cozonaci cu nucă, decoraţiuni de Crăciun, trufe Remy Martin, sticlă de Davidoff Cognac Classic cu două pahare dar şi ţigări din foi extrafine Moods Filter Golden Taste şi o cutie cu mini-tablete Platangewelt, potrivit datelor de pe site-ul florifrumoase.ro.

"Am luat comenzi de la patru companii multinaţionale care au dorit coşuri pentru partenerii de afaceri, la preţuri ce au variat între 150 şi 200 de lei. Până acum avem 300 de comenzi de coşuri şi aşteptăm şi comenzile de la persoane fizice", a declarat Gabriel Caloian, administratorul site-ului florifrumoase.ro, care livrează la domiciliu şi aranjamente florale.

Pe site-urile online de cadouri se vând şi coşuri cu produse bio pentru Crăciun. De exemplu, de pe site-ul cadouri-originale.ro se poate achiziţiona pentru Crăciun un coş cu cadouri la 350 de lei, care are doar produse bio: cafea, vin, fursecuri şi cicolată produse în Franţa.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO