Eveniment

Break-ul Chevrolet Lacetti a ajuns pe piata romaneasca

01.11.2004, 00:00 32

Varianta break a modelului Chevrolet Lacetti, Station Wagon, este disponibila de saptamana trecuta si pe piata romaneasca, la preturi cuprinse intre 9.670 euro si 12.483 euro, fara taxe. Chevrolet Lacetti, in varianta de caroserie sedan fusese lansat pe piata romaneasca in primavara acestui an.
Lacetti Station Wagon este disponibil in doua variante de motorizare pe benzina, de 1,6 litri si 1,8 litri, care furnizeaza 109 cai-putere si, respectiv, 122 cai-putere. Consumul mediu in ciclu combinat pentru prima versiune este de 7,8 litri pentru o suta de kilometri. Dotarile standard ale versiunii de baza - Lacetti SE - includ servodirectie, inchidere centralizata, radio cu CD si geamuri electrice pentru locurile din fata.
Varianta de virf CDX aduce in plus, in conditiile unui nivel de echipare standard, geamuri electrice pentru toate locurile, aer conditionat cu reglare automata, senzori de ploaie si comenzi audio amplasate pe volan.
Modelul Chevrolet Lacetti este produs de catre compania GM Daewoo, rezultata in urma achizitionarii de catre grupul american Geneal Motors a unor active ale producatorului coreean Daewoo Motor. Tranzactia nu a inclus si fabrica pe care Daewoo Motor o detine la Craiova, si unde sunt produse automobile sub marca Daewoo.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO