Eveniment

Braşov: Patru morţi şi 22 răniţi în accident, după ce autocarul în care se aflau s-a răsturnat

Braşov: Patru morţi şi 22 răniţi în accident, după...

Autor: Firuta Flutur

17.06.2016, 13:18 6543

UPDATE:  Patru persoane şi-au pierdut viaţa şi 22 au fost rănite, dintre care 16 în stare gravă, după ce autocarul în care se aflau s-a răsturnat, în dreptul localităţii Perşani din judeţul Braşov, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă instituind cod roşu de intervenţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Încă se face triajul şi evacuarea de la accident. Victimele vor fi dispersate la spitalele din Braşov“, a spus dr. Adriana Palaghiea, purtător de cuvînt al Ambulanţei Braşov.

Potrivit primelor informaţii, în autocar se aflau aproximativ 30 de persoane, majoritatea copii.

“Este vorba despre patru persoane decedate, dintre care trei adulţi şi un copil, iar alte 13 persoane au fost rănite în accidentul produs în localitatea Perşani”, a declarat Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Braşov.

În zonă a fost instituit cod roşu de intervenţie, iar un elicopter a fost pregătit să intervină.

"În momentul de faţă de la ambulanţă s-au deplasat în zonă patru echipaje. Din ce ne-au spus colegii, ar fi vorba de patru morţi, trei adulţi şi un copil, şi 14 răniţi. A fost instituit cod roşu de intervenţie. Acum se face trierea cazurilor şi vom decide cine va pleca cu elicopterul" a declarat Adriana Palaghia, purtător de cuvânt al Ambulanţei Braşov.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO