Eveniment

Bogdan Pîrvu, CEO, Evolor: Suntem pregătiţi să mergem către pieţe externe, exportăm deja în Republica Moldova şi vrem să mergem şi în alte ţări din zonă

Bogdan Pîrvu, CEO, Evolor:
Pieţele din jurul României sunt importante pentru noi, începem să ne uităm către ele şi ne dorim să ne dezvoltăm programat, adică nu vrem să ne dispersăm foarte multă atenţia. Vrem să luăm ţară cu ţară.

Bogdan Pîrvu, CEO, Evolor: Pieţele din jurul României sunt importante pentru noi, începem să ne uităm către ele şi ne dorim să ne dezvoltăm programat, adică nu vrem să ne dispersăm foarte multă atenţia. Vrem să luăm ţară cu ţară.

Autor: Ramona Cornea

17.11.2023, 17:30 241

♦ „Printre priorităţile noastre acum sunt dezvoltarea, trecerea la nivel superior în Republica Moldova şi atacul direct aici, în zona Ucraina şi Bulgaria, lucruri pe care vrem să le facem în perioada care urmează.”

Producătorul de vopsele Evolor, din portofoliul ROCA Industry, şi-a propus să se extindă şi în alte ţări din regiune, după ce anul acesta a început să exporte în Republica Mol­do­va, susţine CEO-ul companiei, Bogdan Pîrvu.

„În planul strategic de dezvoltare, în afară de zona de vânzări, sunt multe lucruri de făcut. Una dintre ele este creşterea capacităţilor de producţie. Şi pentru că tot suntem în situaţia în care ne dezvoltăm şi în zona asta de capacităţi de producţie, noi ne uităm şi către pieţe externe. Compania nu a făcut export în trecut. Anul 2023 a fost primul an în care am făcut exporturi în Republica Moldova şi prin Israel. Noi suntem pregătiţi să mergem către pieţe externe şi ne construim strategia astfel încât, în acord cu politicile grupului, să devenim jucători relevanţi la nivel de grup”, a spus Bogdan Pîrvu, cu ocazia participării la la expoziţia internaţională Rebuild Ukraine, din Varşovia, Polonia, un târg organizat pentru a implica jucătorii regionali în reconstrucţia Ucrainei.

Ucraina poate fi o piaţă importantă pentru extinderea companiei, susţine el.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO