Eveniment

Belarus s-ar putea alătura în curând Rusiei în războiul din Ucraina

Belarus s-ar putea alătura în curând Rusiei în...

Autor: Ramona Cornea

23.03.2022, 00:07 24474

SUA şi NATO cred că Belarus s-ar putea alătura „în curând“ Rusiei în războiul său împotriva Ucrainei şi spun că ţara ia deja măsuri pentru a face acest lucru, conform CNN. „Putin are nevoie de sprijin. Orice ar ajuta“, spun ei. O sursă din opoziţie din Belarus, citată de CNN, a spus că unităţile de luptă din Belarus sunt gata să intre în Ucraina în următoarele zile.

Mai multe explozii puternice au putut fi auzite în capitala Ucrainei marţi. Una dintre explozii a fost atât de puternică încât a declanşat alarmele maşinilor în centrul oraşului, conform CNN.

Unele oraşe din Ucraina nu au mai mult de trei-patru zile de mâncare. „Una dintre cele mai mari preocupări ale noastre în acest moment este vulnerabilitatea lanţului de aprovizionare“, a declarat Steve Gordon, consilier Mercy Corps în Ucraina.

Agenţia ONU pentru Refugiaţi (UNHCR) afirmă că mai mult de 3,53 de milioane de refugiaţi au fugit din Ucraina de la începutul invaziei ruse.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO