Eveniment

Becali a ales noul nume! Ce denumire va purta echipa de la 1 iunie: "Hai să nu ne mai jucăm. Se va numi aşa orice ar fi"

Becali a ales noul nume! Ce denumire va purta echipa de...
26.01.2017, 18:43 5442

Gigi Becali a a depus la OSIM actele pentru înregistrarea a două mărci, iar joi a anunţat numele pe care clubul său îl va purta de la 1 iunie 2017, "orice ar fi", alegând dintre denumiri înregistrate la Registrul Comerţului.

Finanţatorul vicecampioanei nu ia în calcul ca echipa de fotbal să poarte numele său şi s-a hotărât asupra viitorei denumiri a clubului. Astfel, Becali a anunţat că, de la 1 iunie 2017, clubul pe care-l va conduce va purta numele de "FC Sport Bucureşti": "Hai să nu ne jucăm. Eu zic că nu are rost să ne jucăm. Se va numi Sport Bucureşti. Nu ne jucăm cu Steaua aşa. Nu numim Steaua Becali. Asta e Steaua, ea va rămâne Steaua în vecii vecilor. Aşteptăm să se schimbe numele, să nu se mai comenteze. Orice poţi să-i iei, marca, orice, dar palamaresul şi istoria nu poţi să le iei. Nimeni, niciun judecător, nimeni! Ea se numeşte Sport Bucureşti şi este Steaua", a spus Becali.

Citiţi continuarea pe ProSport

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO