Eveniment

BCR promoveaza cardurile la Rompetrol

02.04.2004, 00:00 20



Rompetrol si Banca Comerciala Romana organizeaza, in perioada 24 martie - 5 mai 2004, campania promotionala "Da startul la Monte Carlo". Campania se adreseaza detinatorilor de carduri BCR si se desfasoara in intreaga retea de benzinarii a Rompetrol.





Pentru a participa la campania "Da startul la Monte Carlo" utilizatorii de carduri BCR trebuie sa cumpere combustibil in valoare de minim 150.000 lei si de minim 150.000 lei produse din magazinele aflate in incintele benzinariilor Rompetrol iar plata sa o efectueze cu orice tip de card BCR destinat persoanelor fizice: BCR Maestro, BCR Visa Clasic sau BCR Visa Electron (carduri de debit) sau BCR Eurocard/MasterCard (card de credit).





De asemenea, platitorii prin carduri BCR trebuie sa completeze cuponul primit, sa ataseze bonul de casa si sa-l depuna in una din urnele aflate la benzinariile Rompetrol. Toate cupoanele depuse vor intra intr-o tragere la sorti pentru desemnarea castigatorilor, care va avea loc pe data de 10 mai 2004.





Marele premiu al campaniei "Da startul la Monte Carlo" il constituie o excursie pentru doua persoane de cinci zile la Marele Premiu de Formula 1 de la Monte Carlo plus 1.000 euro. Totodata vor fi acordate ca premiu si cinci carduri BCR alimentate cu trei milioane de lei fiecare. BCR detine peste 1,3 milioane de carduri valide.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO